Apple reparatie

Apple-reparatie van al uw Apple-producten

Wanneer er iets scheelt aan uw iMac, Macbook, iPod, iWatch of ander product van Apple, bent u van harte welkom bij TripleSmart voor Apple-reparatie in Heerhugowaard of Purmerend. Onze specialisten zijn dankzij jarenlange ervaring en uitgebreide expertise goed in staat om welke defect dan ook te verhelpen. Dit doen wij snel en vakkundig tegen een voordelig tarief!

Van iPod tot Macbook

Met alle Apple-producten bent u bij ons van harte welkom. Of het nu om een oud model iPod, de nieuwste iPhone, een Macbook Pro of een iPad gaat: wij doen er te allen tijde alles aan om de problemen op te lossen. Is het scherm kapot en aan vervanging toe, zijn er problemen met de software, loopt de accu snel leeg of heeft u een nieuw onderdeel nodig? Wij beschikken over een ruime voorraad onderdelen en specialisten met alle nodige kennis. Op die manier bent u verzekerd van snelheid, professionaliteit en natuurlijk kwaliteit!

Snelheid en scherpe prijzen

Wij begrijpen dat u graag van tevoren een idee heeft van wat een Apple-reparatie u gaat kosten. Voor veel producten kunt u daarom op onze website de mankementen doorgeven, waarop u vervolgens een berekening van de prijs te zien krijgt. Staat uw artikel er niet bij? Onze medewerkers geven u met alle plezier een duidelijk kostenplaatje. Neem hiervoor contact met ons op of stap gewoon even binnen in een van onze winkels in Heerhugowaard of Purmerend. Omdat snelle service bovendien hoog in het vaandel staat, gaan we steevast binnen kort tijdbestek voor u aan de slag, zodat u nooit langer dan nodig uw elektronica kwijt bent.

Meer informatie over een reparatie van Apple bij TripleSmart? Vul het online contactformulier in met uw vraag of opmerking en wij komen spoedig bij u terug. Natuurlijk is bellen naar 085-2084194 of een bezoek brengen aan een van onze vestigingen eveneens mogelijk. Onze specialisten staan al voor u klaar!