Computer Reparatie Selecteer hieronder uw merk.

Computer reparatie Alkmaar Heerhugowaard Schagen Hoorn e.o.

Heeft u problemen met de desktop en is niet meer vooruit te branden? Kom naar TripleSmart, de specialist in PC reparaties van Heerhugowaard, Alkmaar, Schagen en omgeving. Of het nu gaat om het vervangen van een kapotte hardware of het oplossen van een door software ontstane problemen, de reparatiespecialisten van TripleSmart Heerhugowaard zorgen ervoor dat uw iMac weer werkt zoals deze hoort te werken. We hebben ervaring met computers van de meest uiteenlopende merken en in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Voor nagenoeg elk laptop probleem weten we een geschikte reparatie-oplossing te vinden. We werken snel en efficiënt, zodat u uw desktop nooit lang hoeft te missen.

PC repareren Alkmaar Heerhugowaard – hardware

TripleSmart in Heerhugowaard heeft ervaring met de reparatie van nagenoeg alle soorten hardware. Of het nu gaat om het vervangen van het laptop scherm, het installeren van een nieuwe video- of geluidskaart, het plaatsen van een andere voeding of het inbouwen van een ander moederbord, de computer reparatie specialisten van TripleSmart hebben de expertise om de iMac hardware-matig weer helemaal in orde te krijgen, zodat u er weer lange tijd van kunt genieten.

Desktop herstellen Schagen Hoorn Obdam – software

Is het tijd om de laptop op te schonen, omdat deze bijvoorbeeld ontzettend traag is geworden? Ook voor een grondige schoonmaak op softwarematig gebied kunt u vertrouwen op de computer reparatie specialisten van TripleSmart. We kunnen bijvoorbeeld Windows opnieuw voor u installeren of een vervelend virus van uw pc verwijderen. Binnen een korte tijd werkt u desktop weer als nieuw.

Kunt u de computer niet meer opstarten? Neem dan zeker ook contact met ons op. Wellicht kunnen we de pc en de data die er op staat nog redden.

Computer maken Heerhugowaard Alkmaar – kosten

Omdat er zoveel verschillende computers (en onderdelen) zijn, is het moeilijk om één duidelijke prijs aan te geven voor de reparatie. U kunt er in ieder geval van uit gaan dat wij computers repareren tegen scherpe tarieven en dat we u altijd voorzien van gedegen en eerlijk computeradvies. Wilt u weten wat de kosten zullen zijn voor uw computer reparatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Computer reparatie Purmerend Haarlem – locatie

De reparaties aan de laptops en computers vinden plaats in onze winkel aan de Bevelandseweg 190F te Heerhugowaard. Niet alleen uit onze eigen woonplaats, maar ook klanten uit omliggende gemeentes zoals Alkmaar, Obdam, Schagen, Haarlem, Purmerend, Ursem, Broek op Langedijk, Scharwoude, Warmenhuizen, Waarland, Hoorn, Bergen, Oudkarspel, Hensbroek, Den Helder, Zwaag, Anna Paulowna, Dirkshorn en Wognum, weten ons regelmatig te vinden voor reparaties aan computers en laptops.

iMac reparatie Heerhugowaard Alkmaar Schagen e.o.

Ook voor iMac 21.5 inch reparatie, bent u op het juiste adres. Wij repareren uw iMac 27 inch enkel met originele onderdelen. Zodat u met gerust hart uw Apple iMac weer kunt gebruiken. Wij verhelpen wekelijks klanten met iMac reparaties uit Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Hoorn, Purmerend, Zaandam, Haarlem, Anna Paulowna, Enkhuizen, Den Helder, Obdam, Bergen, Egmond, Heiloo, Nieuwe Niedorp, Scharwoude, Broek op Langedijk e.o.

Daarnaast kunt u ook een beroep op ons doen voor reparaties aan smartphones, tablets, smartwatch en spelcomputers (game consoles).