Klantervaringen

René Noordegraaf uit Hoorn

27 juli 2014

Mijn LG G2 was helaas gevallen. Het was nog vervelender om er achter te komen dat in (de omgeving van) Hoorn voornamelijk reparatie mogelijkheden waren voor enkel Samsung en Apple.

Bij Triplesmart konden ze me direct helpen ondanks hun drukke agenda, ik moest dan wel wat langer wachten maar dat had ik er graag voor over.

Deze review schrijf ik nu op mijn herstelde lg g2, Bedankt heren.scheur in het scherm van mijn iPhone! Helemaal goed gerepareerd en super vriendelijk. Bedankt!
Carolien uit Zuid-Scharwoude

15 juli 2014

Blij dat ik me niet meer hoef te storen aan een grote scheur in het scherm van mijn iPhone! Helemaal goed gerepareerd en super vriendelijk. Bedankt!
Floor Balkema uit Schagen

04 juli 2014

We hebben goede service gehad! Ging erg snel. Ik wens jullie veel succes en geluk met jullie nieuwe winkel!!
Caro uit Heerhugowaard

26 juli 2014

Een echte aanrader! Gezellige mensen maar ook professioneel. Enthousiast en goed in hun werk. Binnen half uur stond ik al weer buiten met een nieuw scherm voor mijn Samsung galaxy S4. Kortom. Helemaal top en natuurlijk de beloofde 10+++! ????
Sylvana Sijsling uit Winkel

24 jun. 2014

Super snel gedaan! Super blij met mijn nieuwe Iphone 4 scherm. Hartstikke aardig en klantvriendelijk en bovenal heel serieus met zijn werk bezig. Geeft goede uitleg als je erom vraagt en neemt zijn tijd om het te doen. Super blij 10+ van mij!!