Tablet Reparatie
Selecteer hieronder uw merk.

Bij TripleSmart bent u welkom voor alle reparaties aan alle iPad's, waaronder iPad 2 3 4 5, air 2 en mini 1 2 3

Tabletreparatie aan tablets van alle grote merken

Is uw tablet kapot of beschadigd? Geen nood! Kom voor de reparatie van de tablet naar TripleSmart: uw specialist in tabletreparatie in Heerhugowaard, Purmerend en omgeving. We repareren op vakkundige wijze alle grote merken. Of het nu gaat om Apple, Samsung, Lenovo, Sony of een ander merk: bij ons bent u verzekerd van professionele en snelle service van een vakbekwame en ervaren reparateur.

Lage kosten en snelle service

Bij TripleSmart profiteert u altijd van een vlotte werkwijze, omdat wij als geen ander begrijpen dat u uw tablet niet lang wilt missen. Meestal kunt u het apparaat na ongeveer twee uur alweer mee naar huis nemen. Wij repareren de tablet terwijl u wacht of terwijl u een bezoekje brengt in het nabij gelegen winkelcentrum. Hierna haalt u het gerepareerde product weer op. De kosten van een tabletreparatie hangen af van de te vervangen onderdelen en de tijd die hiervoor nodig is. Maar u kunt er steevast vanuit gaan dat u niet meer dan een zeer schappelijk tarief betaalt. Daarnaast krijgt u te allen tijden eerlijk advies over de uit te voeren werkzaamheden en of deze nog zin hebben. Bovendien staan wij voor kwaliteit en geven u daarom standaard drie maanden garantie.

Alle reparaties aan tablets

Alle problemen met de hardware van uw tablet zijn bij ons welkom. De meest voorkomende tabletreparatie is het scherm vervangen (touchscreen/glas). Op snelle en efficiënte wijze voeren wij alles van een iPad Air-reparatie tot een Samsung-tabletreparatie en alles daartussenin voor u uit. Werkzaamheden zoals de achterkant vernieuwen, antenne vervangen, nieuwe knoppen installeren, aansluitingen veranderen, etc. kunt u eveneens met gerust hart overlaten aan onze tabletspecialisten. Wij repareren alle grote merken, waaronder:

  • Apple (alle iPad-reparaties)
  • Samsung (Tab en Note)
  • Asus (Nexus-toestellen)
  • Sony (Xperia-series)
  • LG (G Pad-tablets)
  • Microsoft (Surface-lijn)
  • Huawei (MediaPad-range)
  • Lenovo (Yoga Tab)

Staat uw model er niet bij of u wilt zeker weten dat wij het herstel kunnen realiseren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Bereik TripleSmart door te bellen naar 085-2084194 of via het online contactformulier. Natuurlijk is binnenstappen in onze winkel in Heerhugowaard of Purmerend tevens mogelijk. Voor tabletaccessoires en deskundige, eerlijke adviezen bent u bij ons evengoed aan het juiste adres. Overigens doen wij ook aan laptopreparaties, smartphonereparaties en nog veel meer.

Zie ook

TripleSmart voert naast de Tablet reparatie’s, ook nog de reparaties uit voor:

Smartphone Reparatie – Smartwatch – LaptopComputer reparatie – Game Console reparatie  – Muziekspeler reparatie