Zakelijke Markt

Ook voor de zakelijke markt zijn wij de juiste partner voor al uw telefoon, laptop, computer en tablet reparaties of onderhoud.

Hieronder een aantal van onze vaste zakelijke relaties.

Used Products Haarlem

Used Products Haarlem

“TripleSmart repareert veel voor onze klanten en tevens ook voor Used Products Haarlem, dit gaat snel, goed en met originele onderdelen. Wij zijn dan ook erg te spreken over de service en de betaalbare reparatiekosten.”

Arthur Fortuin

Eigenaar & CEO Used Products afdeling Haarlem Used Products is actief in het inkopen, verkopen en terugkopen van gebruikte spullen.

Dekker Holding Krabbendam BV

Dekker Holding Krabbendam BV

“Worden op accurate en vriendelijke manier altijd direct geholpen, goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer goed bereikbaar.”

Michel Jonkman

Hoofd materieel Dekker Holding Krabbendam BV Aannemingsbedrijf actief in de GWW en BU, herkenbaar door zijn veelzijdigheid in de bouw.

S&G Assurantiën

S&G Assurantiën

“Al geruime tijd werken wij met TripleSmart, wij verwijzen klanten met schade aan de telefoon of tablet, door naar hen. Klanten van S&G Assurantiën brengen het beschadigde toestel bij TripleSmart en vaak terwijl ze erop kunnen wachten wordt het gerepareerd, waarna de nota, bij voldoende polis dekking, rechtstreeks met TripleSmart wordt verrekend. Dit werkt voor ons tweeledig, één een prettige samenwerking met TripleSmart en twee een tevreden klant met een snel en vakkundig gerepareerd toestel.”

Arnaud Zuurbier

schadebehandelaar bij S&G Assurantiën S&G Assurantiën, is een middelgroot onafhankelijk assurantiekantoor voor zowel particuliere als zakelijke (MKB) klanten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen! Vul dan onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Ik ontvang informatie over

TelefonieTabletsLaptopsComputers

Wij gebruiken nu ongeveer telefoons
(verplicht maak een keuze)

Onderwerp

Uw bericht